GEMEENTEN & OVERHEID

SOUPALICIOUS:
IT’S ALL ABOUT SHARING

Neem je een soep van Soupalicious, dan geef je er een weg aan een klant van de voedselbank. Ook help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan betaald werk en strijd je mee tegen voedselverspilling. Lekker (en) makkelijk goed doen, dat is wat Soupalicious je biedt.

Overheid en gemeenten, doen jullie mee?

Ook overheden en instellingen hebben te maken met hogere mvo-eisen. Met onze soepen vul je ze simpel en smakelijk in. Voorgoed verleden tijd zijn de ingewikkelde vergaderingen over het behalen van duurzaamheidscriteria. Je komt bij elkaar voor een kom heerlijke soep. En met elke lepel weet je dat er ergens iemand meelepelt die het minder breed heeft.

160 gemeenten hebben een voedselbank.

Wat is mooier dan zelf verse en gezonde soep te serveren in de gemeentelijke restaurants en zo goeie soep te doneren aan misschien wel je buren bij de voedselbank? De gemeente Eindhoven bestelt al zijn soepen bij Soupalicious. Hiermee verhogen ze hun eigen PSO-score. Ze zijn tevreden over de kwaliteit en blij dat ze nu maandelijks een kleine 2.000 liter soep aan de eigen voedselbank schenken.
Kijk hier voor een impressie:

 

Soupalicious_Eindhoven

Wil je hier meer van weten of direct een proeforder bestellen:
mail naar milco@soupalicious.nl  of  telefoneer: 06 3197 4082.

UA-61978488-1