SOUPALICIOUS

SOUPALICIOUS

Soupalicious is een sociale onderneming die biologische maaltijdsoepen maakt en verkoopt aan bedrijven/instellingen, horeca en in ons restaurant. Onze eerste vestiging bestaat uit een productiekeuken en een gaaf restaurant in Amsterdam. We claimen dat we de lekkerste soepen maken, gebaseerd op recepten uit de hele wereld. Maar we willen meer…

Souprise

Met elke kop Soupalicious die je bestelt maak je een kop Souprise mogelijk en zorg je ervoor dat mensen die krap zitten wekelijks een lekkere en gezonde maaltijd krijgen.

Geluk is een mooie kom geurige soep!

home-soup-300x300Soupalicious_Ingredients

AMBITIEUS

Over ambitie gesproken.

  • We creëren werk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt
  • Nederland was al multi-cultureel, bij ons wordt het land multi-culinair..
  • Met heerlijke soepen als alternatief voor fast food willen we spekkoper worden
  • We willen leegstaande gebouwen gebruiken voor stadslandbouw
  • En we gaan opschalen. Nu vanuit Eindhoven & Veghel!

Kortom, soep met ballen!

SAMENWERKING

Willen we te veel? Wij weten natuurlijk ook dat ambities vaak verdacht veel lijken op bananenschillen. Je kunt er lelijk over uitglijden. Sterker: een bedrijfje als het onze kan in zijn eentje natuurlijk nooit het verschil maken. Daarvoor hebben we anderen nodig. Mensen die – net als wij – op zoek zijn naar voedsel dat met zoveel liefde is bereid dat hun tong er van opkrult. Mensen die – net als wij – klaar zijn met foodcompanies die alleen gaan voor winstmaximalisatie.

Soupalicious besteedt de helft van zijn winst aan sociale doelen (zie bijvoorbeeld Souprise), toch zijn we niet soft, superalternatief of underground.

Nee, we houden van lol trappen en dansen. Ook liggen we regelmatig dubbel over onze eigen stommiteiten. We zijn altijd nieuwsgierig naar mensen die – net als wij – genieten van een goed (sterk) verhaal. Van een goed glas wijn. Of van beide.

Soupalicious_preparation

Souprise levering aan de voedselbank

UA-61978488-1