STERKER UIT DE SOEP

ZE ZIJN ER WEER: SOUPALICIOUS SOEPEN

Supergezond en zo lekker dat je tong ervan opkrult. En met elke lepel die je neemt, help jij de wereld een stukje vooruit. Na een rumoerige periode staan we in de startblokken om de wereld te veroveren, liefst samen met jou…

VAN STEKKER UIT DE SOEP
NAAR STERKER UIT DE SOEP!

Na een leerzame en turbulente tijd in Amsterdam en een kort intermezzo zijn we terug van weggeweest. Sterker uit de soep. We hebben namelijk een prachtige partner gevonden in De Verspillingsfabriek (www.deverspillingsfabriek.nl). Opgezet om voedselverspilling te bestrijden door soepen te maken met een keukenteam dat een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Misschien klinkt dit je bekend in de oren, want het is precies wat Soupalicious doet. Ander voordeel is dat we met onze partner grote opdrachten aan kunnen die we eerder aan ons voorbij moesten laten gaan. Ook beperken we ons niet langer tot Amsterdam, maar verkopen we landelijk vanuit onze nieuwe standplaats Veghel. Kortom, van pilot en eerste fase bedrijf stomen we door naar de tweede fase.

 

VEEL IS VERANDERD, MAAR VEEL IS OOK
HETZELFDE GEBLEVEN.

Ons verlangen naar een leukere wereld bijvoorbeeld. Een wereld waar het leven vooral draait om vriendschap, inclusiviteit en delen. Vandaar ook dat we bij soep uitkomen. We zagen een grote tafel, heerlijk geurende pan soep in het midden, vers brood om te delen met mensen van wie je houdt. Soep omdat je nooit een pan maakt voor jezelf. Soep omdat je vriendschap het best sluit op een tevreden maag, goede gesprekken, een rake grap en een mooi glas wijn.

DELEN, DAAR GAAT ONZE MISSIE OVER.

Vandaar ook onze pay off: it’s all about sharing. Met elke kom Soupalicious die jij afneemt, doneer je automatische een kom soep (Souprise) aan de voedselbank. Lekker lepelend naar een leukere wereld… Makkelijk maar niet vrijblijvend, wat ons betreft, want we zijn ambitieus. Het is onze droom om samen met onze klanten zoveel Soupalicious weg te zetten dat we samen iedere klant van elke voedselbank in NL wekelijks een liter verse, voedzame soep schenken. Dit betekent dat we zo’n 1,5 miljoen liter op jaarbasis gaan verkopen.

We zoeken dus klanten, en de vraag is, zoek je mee? Spreekt het je aan? Mooi want we zoeken soupporters die samen met ons nieuwe afnemers vinden. Zou dat kunnen op jouw werkplek of weet je een bedrijf dat interesse heeft?

Laat het ons graag weten:
milco@soupalicous.nl 06 3197 4082

No comments yet.

Geef een reactie

UA-61978488-1