Wij zoeken SOUPCOOKS MET PASSIE!

Soupalicious komt zeer graag in gesprek met een zelfstandig werkende kok M/V aka SOUS CHEF voor 16 uur per week

Amsterdam Sloterdijk is een culinair proeflokaal. Voor restaurant SOUPALICIOUS en de productiekeuken van SOUPRISE zoeken we een SOUPCOOK die in samenwerking met het team fantastische soepen, salades en sandwiches kan bereiden.

Wij gaan groeien!

Dit is echt een baan voor wie houdt van uitdaging, cultuur en mensen. Want we zijn een avontuurlijk bedrijf bomvol medewerkers die hun wiegjes in alle windstreken van de wereld hadden staan. We zijn nieuw en anders dan alles wat er is. En hoewel veel mensen zeggen dat wij een hele mooie kom soep maken, zien wij dat natuurlijk heel anders: wij vullen onze kommen dagelijks met niets minder dan vriendschap en geluk! Nu de pilot van Soupalicious voorbij is en we hebben bewezen dat ons bedrijf kan bestaan, gaan we groot groeien.

En jij?

Heb je al in heel veel restaurants gekookt en ben je toe aan iets nieuws? Iets waar je echt in gelooft? Houd je van uitdagingen? Genieten mensen echt van het voedsel dat je voor ze maakt? Geniet jij als je ze ziet smullen? En zie je er ook niet tegenop om de wereld een stukje leuker en socialer te maken via onze soepketels? Kom dan heel graag bij ons werken. Klik hier voor de vacature.

Onze ambitie:

Het is onze ambitie om de beste maaltijdsoepen (en salades en sandwiches) van de wereld te maken. Biologisch, krakend vers, easy on salt, sugar & fat en vrij van chemische toevoegingen. Natuurlijk maken we graag winst, maar met een groot deel van die winst maken we een tweede soeplijn: SOUPRISE. Mooie maaltijdsoepen van restgroenten. We geven ze gratis aan klanten van de Amsterdamse voedselbanken. Voor je het weet doen we heel Noord-Holland en wie weet ooit zelfs heel NL. Zo remmen we voedselverspilling en honger door armoede.

Heb je nog steeds trek of word je zelfs al een beetje hongerig? Bekijk www.soupalicious.nl, flaneer over onze facebookpagina.

Zoek ons op. Wij maken graag kennis met je!

Soupalicious_IngredientsSoupalicious_preparation

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

UA-61978488-1