Z’n hartslag is muziek: Amarfio Wespel

Het klinkt altijd alsof ze bijna van een andere planeet komen:

mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ooh, wat zijn dat voor types dan? Heel eenvoudig: mensen als jij en ik. Met soms, of vaak, wat minder geluk. Koude start op de banenmarkt, bevroren begin van het leven. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet boordevol met talenten, passies en dromen zitten.

Neem Amarfio Wespel:

Medewerker & Musikant Amarfio achter de Soupalicious piano

Net als de andere deelnemers volgt hij bij ons een opleidingstraject tot horeca-assistent 1. Doet hij goed, maar terwijl hij groentes julliene snijdt praat, denkt en ademt hij muziek. De 29-jarige Amsterdammer wiens wieg in De Pijp schommelde, leerde zichzelf drums, (bas)gitaar en andere instrumenten spelen. Vanaf zijn zesde tokkelde hij op snaren. Lag soms hele dagen met zijn gitaar op bed rifjes te oefenen. Speelde in bandjes en ontwikkelde zich niet alleen tot een all round muzikant. Z’n hartslag is muziek en ook producen zit hem in het bloed.

Luister & Geniet!

Proof of concept is de track die hij schreef, speelde en produceerde onder het filmpje van onze boottour. Luister & geniet:

Vind je het mooi?

Amarfio schrijft, speelt en componeert ook graag voor jou! Naast complimenten zijn OPDRACHTEN ook meer dan welkom. Als Amarfio een beroemd producer/horeca-assistent 1 is, kun jij dan lekker nonchelant pochen: Die BN’er heeft voor mij nog een liedje gemaakt!

De track is recorded at JamSetterMuziek.

Trekt de tour je nu extra aan? Boek hier:

www.amsterdamdelicious.com/book-now/

2 uur varen op de grachten
Maaltijdsoepen van Soupalicious
Lekkere hapjes & drankjes
Vanaf 45 euro pp

De Soup-To-Share Boat Tour is een samenwerking van Amsterdam Delicious Food Tours, Hulplawine & Soupalicious.

,

No comments yet.

Geef een reactie

UA-61978488-1